Про шабаш русскомірцев на українській землі

Віталій Уманець

Блогер. Журналіст.

Активіст громадянського руху "Спільна Справа"

Проживає у Кременчуку

 

 

 Довелося грішним ділом декілька хвилин переглянути Геббельс-ТБ (телеканал "Інтер"), йшла якась програма адептів русскоміра, де їхній фюрер, Путін, ледве стримуючи сльози, розповідав як сам Сталін-Коба-Джугашвілі, не дивлячись на свою ж жорстоку релігійну політику, в ролі сучасного попа-Кіріла звернувся на початку війни в 41-му до рабів СРСРу саме "Братья и сёстры!", як рассєянє на початку 90-х швидко та безболісно повернулися до своєї "рідної" праваславной вєри. 

Ще якийсь московський піп клєйміл позором Патріарха УПЦ КП раскольніка-Філарета, якого було віддано анафемі єдиновірною РПЦ (ФСБ/КГБ) та як на початку 90-х "біснуваті" греко-католики захоплювали мережу супермаркетів РПЦ православні храми, б'ючи при цьому навіть морди агентам РПЦ/ФСБ єдіновєрцам.
Далі мене майже знудило і я пішов собі у справах. 

У мене взагалі русскомір завжди асоціюється з нудотою, а нудота - з русскоміром. І це ж я лише декілька хвилин "ковтнув" цієї бацили…

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...