У Львові змагаються кращі майстри тату за міжнародну першість

Малювати можна на папері, можна на полотні, на стінах, асфальті... Але чи кожен наважиться малювати по тілу? Причому не просто малювати, а втілювати свою фантазію за допомогою тату?

У суспільстві є маса стереотипів, що стосуються тату та тих, хто їх собі набиває. І  тому IV міжнародний фестиваль натільного живопису "LVIV TATTOO FEST-2013", який розпочався сьогодні та триватиме до 13 жовтня, докладає всіх зусиль, щоби підвищити культуру боді-арту та художнього татуювання і максимально популяризувати її серед людей.

Продемонструвати свої вміння та обмінятись досвідом у Львів приїхали тату-майстри не лише з України, а й з Польщі, Білорусії, Росії, Молдови, Німеччини, Румунії, Данії та Італії. Всі вони братимуть участь у змаганні на кращу роботу, щоби вибороти головний приз фестивалю - кубок "Golden Lion". Є 10 номінацій, тому всім митцям є де себе реалізувати.

Також на фестивалі розігрують сертифікати на безкоштовне тату, кожен із гостей матиме можливість не лише подивитись на роботи, а й зробити собі татуювання у будь-якого майстра.

Організатори фестивалю - львівська арт-студія натільного живопису "Львівські чорнила" та Міжнародна Асоціація тату та пірсингу.

Текст і фото Тетяна Павліченко

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.