Зухвале пограбування на мільйон із сокирою, молотком і пістолетом

Злочин стався 25 вересня у селищі Нижньогірське у Криму, коли троє людей з пістолетом, сокирою та молотком увійшли в крамницю "Золотий телець", розбили сокирою та молотком вітрини і похапцем зібрали у сумки лотки із ювелірними виробами. У цей час у приміщенні перебувало три жінки - дві відвідувачки та продавець. На пограбування золотих прикрас на суму мільйон гривень злочинці витратили приблизно 1 хвилину та 50 секунд.

Щоправда, свідки запам'ятали автомобіль, на якому зникли невідомі, тож під час оголошеного  оперативного плану "Перехоплення" працівники патрульно-постової служби при Сімферопольському міському управлінні міліції зупинили машину. У салоні виявили пакети з викраденими ювелірними виробами. Під час затримання зловмисники чинили опір. Двох 24-річних молодиків із цієї трійці притягували до кримінальної відповідальності. Тепер за розбій учасників пограбування можуть засудити до 15-ти років позбавлення волі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...