Садовий закликав пильнувати люки та пообіцяв школярам мультимедійні дошки

"У мене велика прохання до всіх, хто бачить, чи несправний, чи, боронь, Боже, незакритий вкрадений люк - терміново подайте інформацію на телефон "гарячої лінії" 297 59 11", - попросив львівську громаду міський голова Андрій Садовий у своєму щотижневому зверненні.

За його словами, у місті є понад 50 тисяч каналізаційних люків і решіток, що перебувають на балансі різних організацій. Після трагічного випадку 10 жовтня з дитиною, яка загинула у каналізаційному колекторі, було перевірено стан люків на території міста. Виявлено понад 400 випадків, коли люки були несправні чи накриті підручними матеріалами. Їх замінили. Також подано заяви в міліцію про 30 нових випадків крадіжок люків. 

Окрім того Андрій Садовий розповів про свою минулотижневу зустріч із депутатами Львівської обласної ради щодо спорудження нового сміттєпереробного комплексу та закриття і рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Щоправда, радісних новин на цю тему для громади у міського голови не було - всі питання на етапі розгляду і в перспективі.

Натомість мер пообіцяв для львівських школярів нові мультимедійні дошки. За його словами, у Львові протягом останніх років багато коштів вкладають у ремонти закладів освіти, "але також важливим є наповнення наших класів сучасним обладнанням". 

"Плануючи бюджет на наступний рік, ми хочемо передбачити, щоби в кожній школі Львова ми могли закупити такі мультимедійні дошки, щоби діти у Львові вчилися за найновітнішими технологіями. Мудрі діти - мудре місто!", - задекларував плани міської влади на наступний рік Садовий.

 

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.