З'явилось відео з місця вбивства Бузини

Журналіста Олеся Бузину застрелили перед під'їздом власного будинку по вулиці Дегтярівській сьогодні близько 14:00. Чоловік виходив з будинку, коли по ньому відкрили вогонь.

Свідки кажуть, що бачили синє авто, яке виїхало з двору одразу після пострілів.

"Кажуть, він виходив з будинку, коли двоє в масках почали в нього стріляти. Кілька разів вистрілили. Я думав що це вітер б'ється у вікно, але коли виглянув побачив тіло. А з двору виїжджала синя іномарка. Номера не бачив", - розповідає житель будинку.

Станом на 15:00 на місці працюють десяток судмедекспертів. Сюди ж приїхало керівництво міліції міста. Присутні від коментарів відмовляються.

Останнім місцем роботи 45-річного Олеся Бузини була газета "Сегодня" де він був шеф-редактором. Звільнився у березні через розбіжності з редакційною політикою.12 років він працював у газеті "Киевские Ведомости" на посаді спеціального кореспондента і Був політичним оглядачем газети "2000". Написав сім книг, у тому числі "Вурдалак Тарас Шевченко", "Таємна історія України-Руси", "Поверніть жінкам гареми".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...