"Диверсантка «Тереза» - це натуральний звір" - очевидці

Громадянка Росії Лариса Чубарова з позивним «Тереза» власними руками вбивала полонених. Про це йшлося в сюжеті «ТСН.Тиждень» у неділю, 24 травня. Такі відомості журналісту Андрію Цаплієнко розповів боєць полку «Азов» Максим Ярош.

«Я ні з ким її не сплутаю. Нехай вона там посміхається або по-іншому пофарбується - я її не переплутаю ні з ким», - розповів він.

За словами бійця, від рук «Терези» на його очах загинуло двоє українських добровольців. Його «Тереза» залишила в живих, бо не знала, що він розвідник.

Інший свідок злочинів диверсантки - Наталія, яка втекла з Комсомольська, який контролюють бойовики. «Тереза» кинула Наталю за грати на очах у її родичів.

«Тереза» поклала око на Вашу машину і жити ж їй десь треба ... », - пояснили жінці причину затримання.

 «Це натуральний звір. Презирство я до неї відчуваю і не бачу в ній ні жінки, ні людини. Що б з нею не сталося - мені її зовсім не жаль», - каже Наталя.

Сама ж «Тереза», як і полонені російські Грушники сподівається, що її повернуть до Росії.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...