"Канада відкрила нам ринок для промислових товарів", - Яценюк (Відео)

Угода про створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою – «це не просто шанс, а реальна можливість збільшити обсяги як взаємної торгівлі, так і взаємних інвестицій», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв’ю журналістам після підписання документа про завершення переговорного процесу щодо створення ЗВТ з Канадою в Оттаві у вівторок, 14 липня.
 
Арсеній Яценюк підкреслив, що це - перший підписаний Україною документ щодо ЗВТ після Угоди з Європейським Союзом про створення зони вільної торгівлі: “Також це перша угода з країною Великої сімки»
 
Глава Уряду повідомив, що за угодою Канада відкриває свій ринок для українських товарів на 98%, Україна для канадійських - на 70%: «І в нас є певний перехідний період до семи років для того, щоби дати можливість українській економіці адаптуватися і стати конкурентною».
 
Арсеній Яценюк додав, що Канада відкрила ринок для готової продукції з України, для харчових продуктів та індустріальних товарів: «Росія нам закрила ринок для промислових товарів, Канада – відкрила».
 
Окрім того, за словами Глави Уряду, Канада надаватиме Україні технічну допомогу, «щоби зробити українську індустрію конкурентною»: «Це дасть можливість не тільки зайти на канадський ринок, але й на інші світові ринки».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...