Сьогодні стартує Чемпіонат України з легкої атлетики-2014

Легкоатлетичний сезон 2014-го року в Україні розпочнеться сьогодні змаганнями "Різдвяні старти" у відреконструйованому манежі на Березняках у Києві.
фото sportanalytic.com
фото sportanalytic.com

Це випливає з національного календаря змагань-2014, оприлюдненого ФЛАУ, повідомляє УНН.

Найбільшими зимовими стартами вітчизняних легкоатлетів стануть командний чемпіонат і чемпіонат України з багатоборств у приміщенні 27-28 січня і наступні юнацький чемпіонат та всеукраїнські змагання “Козацька хортиця” на честь олімпійських чемпіонок Т. Самоленко та Т. Пророченко, Меморіал В. Ященка. Ці змагання пройдуть у Запоріжжі, у критому манежі ВАТ “Запоріжсталь”, де зараз ведеться реконструкція в рамках укладеного цього року Меморандуму про співпрацю між ФЛАУ і “Запоріжсталлю”.

Чемпіонат України в приміщенні традиційно відбудеться в Сумах 6-7 лютого, а зимовий чемпіонат України з метань - у Ялті 19-21 лютого. Чемпіонат України зі спортивної ходьби 28 лютого - 1 березня цього року прийматиме Алушта.

У весняно-літній період ряд стартів пройдуть на оновлених стадіонах. 25 квітня Черкаси прийматимуть чемпіонат України з бігу на 10000 метрів, а 16-18 травня - юнацький чемпіонат України. 20-22 червня в Артемівську пройде чемпіонат України серед юнаків 1999 року народження та молодших. У травні планується завершення реконструкції стадіону в Кіровограді, отож 28-30 червня місто прийматиме чемпіонат України серед школярів (1997 р. н. і молодші), а в серпні - командний чемпіонат України серед юніорів.

5-6 липня Донецьку довірено проведення Кубка Європи з багатоборств.

На 7 вересня у Києві заплановано вельми цікавий старт - шоу зі стрибків у висоту на Хрещатику “Клуб 2.40”, що відбудеться за участю найсильніших стрибунів світу, що подолали висоту 2 метри 40 сантиметрів.

21 вересня у столиці пройде ЧУ з 24 годинного бігу, а у Львові - ЧУ з бігу по шосе на 10 км “Львівська десятка”.

18 жовтня у календарі традиційно знайшлося місце чемпіонату країни зі спортивної ходьби на 50 км та міжнародним змаганням зі спортивної ходьби Кубок “Вечірній Івано-Франківськ”.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...