Білоцерківець запалить олімпійський вогонь в Сочі-2014 (ФОТО)

Ветеран Білоцерківської міліції Сергій Зеленецький запалить олімпійський вогонь в Сочі-2014.
фото mvs.gov.ua
фото mvs.gov.ua

Пройшовши відбір в міжнародну команду плавців по зимовому плаванню, спортсмени-призери 2 лютого 2014 року виступатимуть з показовими запливами на ХХII зимових Олімпійських іграх в Сочі (Росія), повідомляє mvs.gov.ua.

Ветеран Білоцерківської ветеранської організації "Ветеранів органів внутрішніх справ", майор міліції у відставці, керівник клубу зимового плавання "Білий ведмідь", майстер спорту, плавець-марафонець, вчитель фізкультури Розаліївської середньої школи Сергій Зеленецький представляв Україну на змаганнях "ІІ Відкритого кубку міст Росії з зимового плавання в холодній воді" в грудні 2013 року, які відбулися в Тюмені (Росія). Цей захід символічно співпав з визначною подією для міста - естафетою Олімпійського вогню XXII зимових Олімпійських ігор Сочі - 2014.

"Разом з Сергієм, пліч - опліч, як єдине ціле, брав участь у запливах його брат-близнюк Олександр (представник м. Барнаула, Росія). Тюменська вода покорилась братам, вони були першими на всіх дистанціях змагань. Випереджав  один одного  лиш на  мить і заслужено розділили  перше та друге місця по результатам  особистих заліків", - йдеться у повідомленні.

Спортсмени-призери пройшли відбір в міжнародну команду плавців по зимовому плаванню і 2 лютого 2014 року виступатимуть з показовими запливами на ХХII зимових Олімпійських іграх в Сочі (Росія). БратиЗеленецькі Сергій та Олександр стали достойними членами цієї команди. Їм надано право  доставити символічний Олімпійський вогонь "11 Тюменського відкритого кубка міст Росії по зимовому плаванню в холодній воді" та запалити його на показових заходах в Сочі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...