Сьогодні відбудеться жеребкування кваліфікації ЄвроБаскету-2015

ФІБА-Європа оголосила, що жеребкування другого кваліфікаційного раунду ЄвроБаскету-2015 відбудеться в Барселоні 3 лютого о 14:00 за київським часом.
фото timer.od.ua
фото timer.od.ua

На ЄвроБаскет-2015, що відбудеться в Україні, є 16 путівок, за які боротимуться 29 збірних. Ця кількість може зменшитися, якщо одна або декілька європейських команд отримають wild card (володарів wild card буде названо в день відкриття сесії Центрального правління ФІБА в Барселоні 1 лютого), поваідомляє прес-служба Федерація баскетболу України.

Вісім команд вже забезпечили собі місце на ЄвроБаскеті 2015: Франція, Литва, Іспанія, Хорватія, Словенія, Україна та Сербія, які є учасниками чемпіонату світу 2014 року, а також Естонія, яка кваліфікувалася через перший кваліфікаційний раунд у 2013 році.

Команди, зареєстровані на участь у відбірковому турнірі на ЄвроБаскет 2015: Австрія, Німеччина, Нідерланди, Білорусь, Великобританія, Польща, Бельгія, Греція, Португалія, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Румунія, Болгарія, Ісландія, Росія, Чехія, Ізраїль, Словаччина, Данія, Італія, Швеція, Македонія, Латвія, Швейцарія, Фінляндія, Люксембург, Туреччина, Грузія та Чорногорія.

При цьому зірочкою відзначені країни, що подали заявки на отримання "wild card" на чемпіонат світу 2014 року.

До слова, Україна, як господар майбутнього чемпіонату Європи, участі у кваліфікації не братиме і потрапляє на домашній ЄвроБаскет напряму. Жеребкування кваліфікації ЄвроБаскету-2015 3 лютого передуватиме головній події цього дня – жеребкуванню чемпіонату світу 2014 року, яке заплановано на 19:00 за київським часом.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...