На Львівщині стартував конкурс на кращий стан фізичного виховання в дошкільних навчальних закладах

Відповідно до спільного наказу Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 30.01.2014 №01-01/27/07 оголошено конкурс на кращий стан фізичного виховання серед дошкільних навчальних закладів (сільських, міських та компенсуючого типу).
фото loda.gov.ua
фото loda.gov.ua

До участі у конкурсі допускаються дошкільні навчальні заклади державної, комунальної і приватної форм власності. На першому етапі конкурсу матеріали учасників подаються до органів управління освітою райдержадміністрацій та міст обласного значення, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Дошкільний навчальний заклад, який зголосився взяти участь у конкурсі, подає на розгляд журі документи, визначені Положенням про Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти, яке затверджене наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.04.2012 № 491, зареєстрованого Міністерством юстиції України 15.04.2012 за № 54/21067.

В області конкурс проводитиметься у два етапи. В межах першого етапу, який триватиме до 10 березня 2014 року у кожному з районів та міст обласного значення Львівщини визначаться кращі дошкільні установи у трьох номінаціях. Другий етап триватиме з 10 березня до 15 квітня, в рамках якого визначатимуться переможці вже обласного етапу.

Обласне журі, до складу якого увійшли представники Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, які організовують конкурс, оцінюватимуть матеріали, надані на огляд-конкурс, за такими критеріями як якість фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи; методична діяльність; наявність комп’ютерної бази даних з фізичного виховання; стан та якість спортивних класів та споруд; організація роботи з батьками; оздоровленням дітей; пропагандистська та агітаційна робота тощо.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...