Глава УГКЦ закликав усіх повернутися до мирного характеру акцій протесту

Глава Української Греко-Католицької Церкви, Блаженніший Святослав Шевчук звернувся до всіх представників українського народу припинити ескалацію насильства та кровопролиття.
фото charivne.info
фото charivne.info

"З великою тривогою і сумом  спостерігаємо за подіями, які відбуваються в місті Києві. Події, які є нічим іншим, як ескалацією насильства та кровопролиттям. У зв’язку з цими надзвичайними обставинами хочу звернутися до всього українського народу і всіх людей доброї волі: в ім’я Боже, зупиніть кровопролиття!", - закликає Блаженніший, якого цитує прес-служба УГКЦ.

Також Архиєрей звернувся до української влади з проханням прислухатися до свого народу та не використовувати проти нього репресивних механізмів.

Мітингувальників Блаженніший  Святослав попросив повернутися до мирного характеру протестів.

Також Глава Греко-Католицької Церкви звернувся до українських суддів із закликом не заплямовувати своєї честі несправедливими рішеннями.

Нагадаємо, що кількість травмованих  на вулиці Грушевського у Києві внаслідок сутички між протестувальниками та силовиками постійно збільшується. Також за сьогодні на Грушевського міліція вбила трьох людей.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...