Міліція просить зголоситися свідків вбивств на Грушевського

Останнім часом у ЗМІ з’являються повідомлення про те, що особи, які буцімто є свідками загибелі кількох учасників Євромайдану, розповіли про це журналістам кількох засобів масової інформації.
фото erve.ua
фото erve.ua

Так, згідно з останніми даними, оприлюдненими у ЗМІ, вбивство громадянина Михайла Жизневського могла скоїти невідома жінка, повідомляє управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ. Проте всі спроби працівників слідчих підрозділів МВС поспілкуватися з можливими свідками злочинів результатів не дають, розповіли у відомстві.

Зокрема, позавчорашня спроба слідчих поспілкуватися з громадянином на ім’я Тарас Кобялко завершилася тим, що охоронці Українського дому заявили міліціонерам: такої особи у приміщенні будівлі немає.

Раніше про те, що Кобялко був свідком вбивства Жизневського та перебуває в Українському домі повідомили журналісти одного з українських телеканалів.

Відтак МВС України просить можливих свідків або очевидців злочинів, що мали місце на вулиці Грушевського, надати будь-яку інформацію, яка сприятиме розкриттю цих злочинів. Це можна зробити, звернувшись до найближчого відділу міліції або на спецлінію "102".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...