Російські телеканали вирішили не показувати Януковича у трансляції відкриття Олімпіади в Сочі

Президент України Віктор Янукович став чи не єдиним лідером, якого російське телебачення не показало під час трансляції церемонії відкриття Олімпійських ігор в Сочі.
фото obozrevatel.com
фото obozrevatel.com

Під час виходу української делегації Янукович привітав спортсменів, загорнувшись у національний прапор. Однак російські телевізійники проігнорували українського гостя, повідомляє ZN.UA.

Під час урочистих ходів національних олімпійських збірних у кадрі відеотрансляції з'являлися національні лідери і глави держав, проте, коли прийшла черга української команди Віктора Януковича глядачі не побачили.
 
За даними очевидців, присутніх на відкритті Олімпіади, під час виходу української делегації Янукович привітав спортсменів, загорнувшись у національний прапор і при цьому розмахуючи ним.
 
Однак російські телевізійники проігнорували присутність українського гостя.
 
Ігнорування присутності Януковича мовою сучасної російської дипломатії можна трактувати як вияв Кремлем невдоволення українським президентом.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...