Олімпіаду у Сочі транслюватимуть два українські телеканали

Телетрансляції з Сочі забезпечать два телеканали - Перший національний та Xsport
фото pravmir.ru
фото pravmir.ru

7 лютого о 18:00 Перший Національний покаже урочисту церемонію відкриття найграндіознішої спортивної події цього року – ХХІІ зимових Олімпійських ігор, передає прес-служба Першого Національного.

Організатори Олімпіади в Сочі поки не розголошують деталей церемонії, тримаючи інтригу. Та за правилами жодна олімпійська церемонія не відбувається без знайомства з національними збірними країн-учасниць. Тож очікуємо на стадіоні "Фішт" на урочисту ходу спортсменів і чимало неймовірних сюрпризів. Кульмінацією заходу стане запалення Олімпійського вогню.

Атмосферу свята глядачам Першого спробують передати коментатори Тетяна Терехова та Дмитро Лазуткін.

Хокейний турнір можна буде побачити також в ефірі каналу XSport.

Нагадаємо, що Україну на ХХІІ зимових Олімпійських іграх представлятиме 43 спортсмени, які позмагаються у дев’яти видах спорту. Почесну місію прапороносця національної збірної українські олімпійці поклали на найдосвідченішу спортсменку – український прапор на церемонії відкриття Олімпіади в Сочі понесе лижниця Валентина Шевченко. 

Перед трансляцією церемонії відкриття, о 17:00, відбудеться перше включення з олімпійської студії Першого Національного. В ефірі телеканалу глядачів зустрічатимуть ведучі Григорій Палій та Яна Павлова. 

Після трансляції та вечірнього випуску новин, о 21:25, ведучі проекту "Олімпійська студія. Підсумки дня"  знову з’являться в ефірі, щоб підсумувати перші змагання та урочистості разом із провідними експертами і гостями.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...