Нардеп Кужель знає план влади

Олександра Кужель

народний депутат України

За останній місяць знемагаючі від невідомості українці багаторазово ставили запитання "чи є у влади план на випадок, якщо втомлені від блефу і брехні європейці заявлять про загрозу зриву підписання Асоціації?

З минулої неділі стало абсолютно очевидно , що є. Минаючи план "Б" і "В", влада дійшла до об'ємної букви, що визначає не лише зовнішню політику, але й політику внутрішню - економічну і соціальну. Думаю , всі розуміють , що мова йде про букву "Г".

План "Г" включає в себе вкидання інформації про незлічені скарби Юлії Тимошенко, що зберігаються в банках деяких країн, і які терміново потрібно повернути для підвищення добробуту громадян. Зрозуміло - скарбниця безнадійно порожня, а зміст царського двору влітає в копієчку. Тільки одному Ющенку, що живе на державній дачі , будьте люб'язні відвалити 30 мільйонів гривень на рік. Правда , він чесно ці гроші відпрацьовує, ганьблячи на всіх ефірах Юлю, але сумний факт брак коштів, як говориться, у наявності .

Оскільки у цієї влади , крім катастрофічно низького рівня компетенції і хронічної булімії, присутня ще одна напасть - патологічний ідіотизм виконавців, - план на межі зриву і вимагає негайної підтримки з боку "компетентних» органів .

"Супермени" не змусили себе довго чекати - і - вуаля , з прокурорського сейфа витягнутий ще один древній скелет - справа про кіотські гроші . У доважок - обшуки на підприємствах опозиціонерів і новий виток переслідувань.

Мабуть , саме у зв'язку з намірами явити світу ще одну «гучну справу» Тимошенко , я сьогодні отримала повістку до слідчого з особливо важливих справ Генеральної прокуратури .

Минуло багато часу, а з чотирьох літер "ж" , "о" , "п" , "а" і слово "щастя" у влади і раніше не складається , зате народ вони посилають на тверду фіксовану кількість букв.

 

 

Підготовлено за інформацією зі сторінки Олександри Кожель у facebook.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...