Як крутий начальник водоканалу у службовому кабінеті людей побив

Подружжя Мироненків із Керчі (Крим) звернулося до місцевого мас-медіа kerch.fm зі скаргою на начальника тамтешнього водоканалу Василя Остапенка, який у службовому кабінеті їх побив. За словами Юлії та Олега Мироненків, 28 серпня до приватного будинку їхньої 75-річної мами навідалася працівниця водоканалу, попросила сапу і нею зірвала пломбу на лічильнику води. Мовляв, користуватися водою відтепер заборонено, допоки пенсіонерка за власний кошт не здійснить повірку лічильника.

Подружжя запевнило журналістів, що у 2011 році лічильник уже перевіряли. І це можна робити раз на 4 роки - відповідно до нормативів. До того ж "Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної, гарячої води та водовідведення" від 21 липня 2005 року чітко регламентують: повірку лічильника здійснюють за кошт виконавця послуг. Тобто за рахунок водоканалу.

Тож дії працівниці водоканалу Мироненки пішли оскаржувати до її начальника Василя Остапенка. Останній, який заразом є депутатом міської ради Керчі, скерував відвідувачів до юриста. Проте чіткої відповіді подружжя не отримало і повернулося до кабінету керівника водоканалу. Олег вирішив записати розмову на відео свого мобільного телефону. "Пояснення" Остапенко надав вагомі...

Тепер інцидентом займатиметься міліція. Чиновник водоканалу на дзвінки журналістів не відповідав. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.