Англію шматує циклон

Приблизно 260 тисяч будинків залишилися без електропостачання через штормову погоду на півдні Англії . Залізничне сполучення на основних напрямках у південній Англії та околицях Лондона припинено. Більшість ліній лондонського метрополітену також працює зі збоями. У графстві Кент зафіксовано смертельний випадок дівчинки-підлітка унаслідок падіння на будинок дерева. В аеропорту "Хітроу" скасовано вже 130 рейсів, закрито деякі мости через Темзу, повідомляє liga.net.

За повідомленням метеорологів, на острові Уайт зареєстровано порив вітру зі швидкістю 159 км на годину. На південному заході Англії оголошено тривогу у 17 населених пунктах, яким загрожує повінь.

У південному Сассексі - численні завали дерев на автошляхах. У Кенті залізними коліями, що закриті для пасажирського руху, курсують спеціальні поїзди з пристроями для розбирання завалів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.