"Свободівці" виламали двері та прорвалися до МВС

Сьогодні, 28 жовтня, представники всеукраїнського об’єднання "Свобода" на чолі Олегом Тягнибоком та депутатами Верховної Ради виламали двері у будівлі Міністерства внутрішніх справ, куди їх не пускали правоохоронці. Як повідомляє прес-служба партії, прихильники об’єднання пікетували проти переслідування членів "Свободи".

Від ранку правоохоронці зачинили двері та не впускали протестувальників до будівлі МВС. Та близько 11:45 активісти виламали двері і увійшли в середину, де їх зустріли озброєні бійці спецпідрозділу "Беркут".

Також до протестувальників вийшов заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, який був змушений пропустити народних обранців на територію міністерства.

Відповідальний за зв'язки з громадськістю Київської міської організації "Свободи" Олександр Аронець повідомив на своїй сторінці у Facebook,  що оскільки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка на місці не було, пікетувальників прийняв Ратушняк, проте він "нічого не знає і не готовий відповідати".

"Народні депутати свободівці вийшли з МВС. Захарченка не було, виявилось, він у терміновому відрядженні, мабуть на Банковій. Депутатів прийняв заступник міністра Ратушняк, який казав, що нічого не знає і не готовий відповідати. Олег Тягнибок сказав, що Ратушняк повідомив тільки одну новину. Виявляється, міліція абсолютно не винна у тому, що під час акції під Київрадою не пускала депутатів до приміщення Київради. Це депутати-"регіонали" винні, які зсередини зачинили двері, тому всі претензії, мовляв, до них!", - прокоментував Аронець відповідь Ратушняка.

 

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.