Львівські пекарі поїдуть на "Свято хліба" до Івано-Франківська

У перший день вересня в Івано-Франківську відбудуться традиційні фестивалі "Свято хліба" та "Прикарпатський вернісаж".
Серед виробів пекарів обиратимуть найкращий коровай
Серед виробів пекарів обиратимуть найкращий коровай

1 вересня в Івано-Франківську відбудуться традиційні фестивалі "Свято хліба" та "Прикарпатський вернісаж". Про це повідомляє firtka.if.ua, посилаючись на начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківської міської ради Богдана Білика.

За словами посадовця, цьогоріч "Свято хліба" значно розширило своє представництво. Участь у ньому візьмуть близько 20 пекарів із трьох областей України.

«Це свято стало вже традицією. Воно присвячується завершенню збирання урожаю і випіканню із нього першого хліба. Участь у святі візьмуть близько 20 пекарів із трьох областей – Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської», –  повідомив Білик.

Окрім того, паралельно проходитиме фестиваль "Прикарпатський вернісаж". На ньому свої виробити демонструватимуть понад 50 умільців Прикарпаття.

Учасники свята зможуть не тільки посмакувати виробами пекарів, але й взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Організатори проведуть два конкурси - "Найкращий коровай" та "Найкращий пекар".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...