На Львівщині люди знову стали жертвами чадного газу

За 2 грудня на Львівщині 3 людей отруїлися чадним газом.
фото poltava.pl.ua
фото poltava.pl.ua

2 грудня о 10:45 до рятувальників надійшло повідомлення, що у Львові по вул. Вишнева, 20а в приватному житловому будинку, попередньо, отруївся чадним газом чоловік, 1985 року народження. Потерпілого госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню. За даними медиків стан потерпілого - середньої важкості.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Цього ж дня о 20:27 рятувальники отримали ще одне повідомлення про те, що у Львові по вул. Л.Курбаса, 4 на 4-му поверсі 4-поверхового житловому будинку в квартирі, попередньо, отруїлися чадним газом  47- та 44-річна жінки. Потерпілих госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню. Стан жінок задовільний.

Причини та обставини події з’ясовуються.

Загалом, з початку року на території Львівської області внаслідок отруєння чадним газом 20 осіб загинуло, з них  2 дитини. В лікувальні заклади доставлено з ознаками отруєння 125 осіб, з них 41 дитина.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.