У Лос-Анджелесі оголосили номінантів на "Оскар"

По десять номінацій, в тому числі номінацію на найкращий фільм року, отримали кримінальна драма "Афера по-американськи" і технотрилер "Гравітація".
фото mjoy.ua
фото mjoy.ua

У стрічки "12 років рабства" режисера Стіва Макквіна дев'ять номінацій, передає УНН.

На премію за кращу чоловічу роль претендують Крістіан Бейл ("Афера по-американськи"), Леонардо ді Капріо ("Вовк з Уолл-стріт"), Чиветел Еджіофор ("12 років рабства"), Брюс Дерн ("Небраска") і Меттью Макконахі ("Далласький клуб покупців2).

Серед актрис на премію за кращу головну роль висунуті Джуді Денч ("Филомена"), Меріл Стріп ("Август"), Кейт Бланшетт ("Жасмин"), Сандра Буллок ("Гравітація") і Емі Адамс ("Афера по-американськи").

За чоловічі ролі другого плану номіновані Бредлі Купер ("Афера по-американськи"), Майкл Фассбендер ("12 років рабства"), Джона Хілл ("Вовк з Уолл-стріт"), Бархад Абді ("Капітан Філліпс") і Джаред Лето ("Далласький клуб покупців").

На "Оскар" з актрис, які зіграли ролі другого плану, претендують Дженніфер Лоуенс ("Афера по-американськи"), Джулія Робертс ("Август"), Джун Скуібб ("Небраска"), Саллі Хокінс ("Жасмин"), Люпіта Ніонго ("12 років рабства").

Церемонія вручення премій відбувається у Лос-Анджелесі 2 березня.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...