У США збудують копію Ноєвого ковчега

Керівництво американського музею про створення світу планує збудувати ковчег за технологіями, які були доступні інженерам біблійних часів.

Засновник музею про створення світу, який знаходиться у штаті Кентуккі, Кен Хем заявив, що організації вдалося зібрати частину необхідної суми для будівництва копії біблійної реліквії, пише 9 канал з посиланням на The USA Today.

На здійснення проекту потрібно майже 25 мільйонів доларів, на цей час вже зібрано 14,4 мільйона.

Кен Хем розповів, що будівництво Ноєвого ковчега вестиметься паралельно зі збором коштів.

Довжина судна становитиме 150 метрів, однак його не спускатимуть на воду. Коли Ноїв ковчег побудують, у ньому поселять тварин.

Керівництво музею планує до 2016 року створити цілий парк, присвячений тій же тематиці, з експозицією допотопного світу, механічними моделями тварин того періоду і театром з біблійним репертуаром. Згідно з задумом творців, розміри судна та інших об'єктів будуть відповідати тим, що вказані в Біблії. На парк , щоправда, буде потрібно ще 120 мільйонів доларів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...