На Садового напали двічі. ОНОВЛЕНО

На міського голову Львова Андрія Садового у суботу ввечері було здійснено два напади поспіль. Спочатку о 18.00, а потім о 22.30. З другого разу нападника затримали.

Спочатку, коли мер прогулювався площею Ринок невідомий молодик спортивної статури наніс цілеспрямований удар в обличчя меру. Завдяки вдалій реакції удар не спричинив значної шкоди, – йдеться у повідомленні мерії. Невідомому вдалося зникнути з місця події.

Повторний інцидент стався на площі Ринок, коли мер виходив з Ратуші о 22.30. Невідомий накинувся на Андрія Садового зі спини. Цього разу нападника затримали правоохоронці в цивільному.

Міський голова Львова Андрій Садовий не користується особистою охороною та часто прогулюється пішки центральною часиною міста.

Після допиту в міліції, нападник виявився 32-річним безробітним. Чим саме йому завинив Андрій Садовий, чоловік не поснює.

У зв'язку з інцидентами відкрито кримінальне провадження.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.