Суд над врадіївськими ґвалтівниками розпочнеться не скоро

Досудове розслідування завершено, ґвалтівникам у прокуратурі прогнозують довічне
Трійця ґвалтівників на волю може не вийти
Трійця ґвалтівників на волю може не вийти

У Миколаївській області завершено досудове розслідування кримінальної резонансної справи щодо побиття, зґвалтування і наміру вбити 29-річної Ірини Крашкової. Матеріалів справи назбиралося на 11 томів. У прокуратурі Миколаївської області кажуть, що врадіївських ґвалтівників можуть засудити до довічного ув’язнення, повідомляє tvi.ua.

«Доведено замах на умисне вбивство. Санкція цієї статті передбачає довічне позбавлення волі. Тому буде розглядати колегія суддів у кількості трьох осіб. І на вимогу наших підозрюваних також може бути судове засідання за участю суду присяжних», - розповів заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко.

Тепер і потерпіла, і обвинувачені мають можливість ознайомитися з матеріалами справи: допоки все не вивчать - суд не розпочнеться.

Резонансний злочин стався наприкінці червня в райцентрі Врадіївка на Миколаївщині, де два правоохоронці і таксист побили і зґвалтували місцеву жительку.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.