Суд визнав, що справу Павліченків було сфабриковано

Голосіївський районний суд Києва підтвердив своє рішення, щодо визнання неякісним проведення досудового розслідування у справі Павліченків щодо обставин вбивства судді Сергія Зубкова, відхиливши тим самим апеляцію прокуратури.

У вівторок, 23 липня, захист сім'ї Павліченків просив суд відхилити апеляцію прокуратури, оскільки вони підтримують думку суду першої інстанції про те, що слідство було проведено вкрай непрофесійно. Також, захист підтримала адвокат потерпілих Інна Рафальська.

"Окрема ухвала Голосіївського райсуду про те, що слідство проведено неякісно, показує ставлення судді, яка винесла вирок. Суддя, прекрасно розуміє, що слідство було проведено, як мінімум не якісно, а максимум - сфальсифіковане. Хоча ухвала, напевно, є хіба моральною компенсацією, бо на вирок ніяк не впливає," - вважає адвокат засуджених Валентина Шевченко.

Після коротких дебатів, суд відхилив апеляцію.

Крім цього, за клопотанням захисників, до справи долучили автомобіль Павліченків "Мітцубісі Паджеро Спорт". Голосіївський суд віддав його родині потерпілих, як моральну компенсацію. Але, авто на момент постанови, знаходилось під заставою у банку, тож його повернуть власникам.

Наступний розгляд відбудеться 1 серпня о 11:00.

 

Під судом зібрався чисельний мітинг на підтримку Павліченків

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.