Тимошенко просить депутатів підтримати законопроект Лабунської без поправок

Тимошенко закликала депутатів підтримати законопроект, запропонований Анжелікою Лабунською.
Тимошенко визнає, що законопроект для неї не вигідний (фото unian.ua)
Тимошенко визнає, що законопроект для неї не вигідний (фото unian.ua)

Як передає  УНІАН, відповідну заяву Тимошенко зачитав захисник Андрій Кожем’якін після того, як відвідав її у ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові.

"Для мене з багатьох причин цей варіант є значно гіршим навіть за часткове помилування. Але заявляю, що цілком і повністю погоджуюся навіть на такий варіант. Варіант, який запропонований проектом народного депутата пані Лабунської", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що до Вільнюського саміту залишається вкрай мало часу, і дискусія навколо законопроекту Лабунської "зажене ситуацію в глухий кут".

"Я прошу депутатів парламентської опозиції без будь-яких покращень та поправок, без будь-яких дискусій, сперечань невідкладно втілити пропозицію місії Кокса-Квасьнєвського та негайно в цілому проголосувати у Верховній Раді за законопроект пані Лабунської, одночасно відклавши той законопроект опозиції, який передбачає мою повну реабілітацію, звільнення та повернення мені незаконно відібраних громадських прав", -
підкреслила Тимошенко.

Зазначимо також, що "бютівець" Олександр Турчинов вже заявив: якщо влада організує зрив голосування за законопроект позафракційного депутата Анжеліки Лабунської щодо лікування закордоном людей, позбавлених волі, який відповідає вимогам Європейського Союзу, - це означатиме свідомий зрив підписання Угоди про асоціацію, повідомила прес-служба "Батьківщини".

"Україна стоїть перед підписанням Угоди, і сьогодні влада - адміністрація президента, сам президент, фракція Партії регіонів, Партія регіонів - може зірвати це підписання, зірвавши голосування за закон Лабунської", - сказав він, наголосивши, що в свою чергу, опозиція готова голосувати за закон, поданий до парламенту Анжелікою Лабунською, без змін і поправок, бо про правки Кокс з Квасьнєвським не говорили.

Нагадаємо, вчора Представництво Європейського Союзу в Україні поінформувало, що Місія Європарламенту Кокса-Квасневського вважає, що необхідний консенсус щодо лікування засуджених осіб за кордоном необхідно шукати на базі законопроекту народного депутата Лабунської.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.