У Львові, на Рапопорта, відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини

Для мешканців центральної частини міста відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини за адресою вул. Рапопорта, 6.

Амбулаторія обслуговуватиме 7 тисяч 305 мнешканців, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

В амбулаторії сімейної медицини працюють 3 сімейних лікарі, які надають  медичну допомогу населенню віком  від 7 років і старше та 2 лікарі-педіатри, які обслуговують дитяче населення  від 0 років. При необхідності до роботи в амбулаторії буде залучені лікарі-спеціалісти (невропатолог, кардіолог, ендокринолог та інші).

В складі амбулаторії є реєстратура, маніпуляційний кабінет, кабінети лікарського прийому, санвузол для пацієнтів та медичного персоналу.

В будівлі, де розташована  амбулаторія, розміщується денний стаціонар на 40 ліжок. Тут пацієнти можуть отримати лікування за скеруванням сімейного лікаря, пройти ЕКГ-дослідження, рентгенологічне дослідження та реабілітаційне лікування у фізіотерапевтичному кабінеті.

Лікарі амбулаторії обслуговують жителів вулиць Рапопорта, Кучера, Шолом-Алейхема, Леонтовича, Городоцької (4-30, 21-65), Наливайка, Менцинського, Шопена, Лепкого, Гребінки, Щепкіна, Мурави та Огієнка. Населення першої Міської клінічної лікарні з прилеглих до амбулаторії вулиць: Клепарівської, Базарної, Броварної, Джерельної, Таманської, Котлярської, Данилишина, за бажанням також може обслуговуватися  у цій амбулаторії.

З метою відкриття амбулаторії  сімейної медицини та створення належних умов праці з міського бюджету виділено кошти в розмірі 91,680 тис.грн., залучено позабюджетних коштів для придбання меблів та медичного обладнання в сумі 55 тис.грн.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...