Росія передумала і хоче повернути "Рошен" на свій ринок

Претензії до якості продукції Roshen є тільки у Росії. На зустрічі в Москві досягнута нова домовленість про приїзд російських інспекторів.

Поетапне повернення продукції української кондитерської компанії Roshen на російський ринок може початися після того, як українська сторона забезпечить лабораторний контроль кожної партії продукції в акредитованих лабораторіях, повідомляє "Дзеркало тижня".

Як повідомляється на сайті Росспоживнагляду, питання про якість та безпеку продукції Roshen обговорювалося 26 листопада 2013 у Федеральній службі з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини на зустрічі з головою Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів.
 
"Досягнута домовленість про проведення спільних консультацій з питань забезпечення якості та безпеки продукції українських виробників з виїздом російських експертів в Україну ", - йдеться в повідомленні.
 
 
Приїзд інспекторів Росспоживнагляду в Україну наприкінці жовтня закінчився скандалом. Міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк заявив , що у складі інспекції перебували представники шоколадних компаній Росії і повідомив про виробничому шпигунстві.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.