Захід України продовжують зросійщувати: у низці обласних центрів з'явиться радіо "Шансон"

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення (Нацрада з ТРМ) своїм рішенням від 18 грудня внесла зміни до ліцензії столичної радіомережі "Шансон" (НР № 1746-м від 11.02.2013).
фото dato.ru
фото dato.ru

Відповідне рішення №2379 регулятор ухвалив 18 грудня, передав кореспондент ІА "ГРІМ".

Згідно з документом, низку частот, які ця радіомережа отримала у райцентрах Волинської, Закарпатської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей, буде перенесено безпосередньо до обласних центрів.

Зокрема, частоту 103,4 МГц перенесено з Горохова до Луцька, частоту 89,7 МГц - з Перечина до Ужгорода, частоту 90,4 - з Кам'янки-Бузької до Львова, а частоту 90,8 МГЦ - з Бережан до Тернополя.

Також ця радіостанція перенесла частоту 88,5 з райцентру Дубно Рівненської обласьті до села Антопіль Рівненської області. Фактично це означає, що станція охопить Рівне, оскільки передавачі усіх радіостанцій, які мовлять для Рівного, розташовані в Антополі.

Крім того, ця радіомережа, репертуар якої складає переважно російськомовна музика, а ефірні програми ведуться, здебільшого, теж російською мовою, збільшила потужності своїх передавачів. Зокрема, лише у Львові потужність передавача становитиме півкіловата, а початково в ліцензії було встановлено потужність 0,1 кВт.

Зазначимо, що ця радіостанція зі специфічним музичним наповненням вже мовить на Львівщині, у місті Стрий. Потужність передавача складає 0,1 кВт, що дає змогу покривати не лише Стрийський, але й довколишні райони.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...