Активістам на Грушевського погрожують смс-ками. Оператори вже відреагували

Мітингувальникам, які перебувають зараз у районі вулиці Грушевського в Києві, приходять на мобільні телефони СМС-повідомлення такого змісту: "Шановний абоненте! Ви зареєстровані як учасник масових заворушень".
фото uapress.info
фото uapress.info

Скріншоти цих повідомлень розміщують користувачі соціальних мереж, повідомляє ТВі.

Водночас мобільний оператор "Київстар" на своїй сторінці у Facebook сьогодні спростував свою причетність до розсилки SMS про, начебто, "реєстрацію учасників масових заворушень".

Представництво компанії заявило, що "Київстар" дотримуються умов конфіденційності інформації про абонентів, їх номери телефонів та місце знаходження. Але компанія заявила, що знає про існування так званих "піратських" базових станцій, які дозволяють розсилати СМС та виконувати дзвінки на мобільні телефони абонентам будь-яких операторів, що знаходяться в певному районі.

Інший мобільний оператор - "МТС Україна" теж заперечив свою причетність до цієї розсилки. У компанії заявили, що розсилку було здійснено з обладнання, яке не належить оператору. Відтак "МТС Україна" шукає можливі шляхи запобігання подібних розсилок в майбутньому, йдеться на сторінці оператора у Facebook.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...