У 2014 році на Волині збудують 8 шкіл

У 2014 році на Волині триватимуть будівельні роботи на восьми великих освітніх об’єктах.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

Про це голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук розповів в ході зустрічі з сільськими, селищними та міськими головами краю, говорячи про плани в галузі середньої освіти краю, передає прес-служба Уряду.

Волинь цьогоріч продовжує будівництво шкіл в Любохинах (Старовижівський р-н), Житнівці та Олениному (Камінь-Каширський р-н), Білині (Ковельський р-н), і в Луцьку - школа № 27. Розпочались роботи і у селах Осівці (К.-Каширський р-н), Грем’яче і Башлики (Ківерцівський р-н), Межисить (Ратнівський р-н). Продовжимо спорудження  ЗОШ ще у двох селах Гряди (Іваничівський р-н) і Головне (Любомльський р-н).

До речі, у держбюджеті цьогоріч передбачено 237 млн. грн. з Фонду регіонального розвитку для Волинської області. Це - 107 млн. грн., які розприділяються пропозиціями виконавчої влади безпосередньо регіону та 130 млн. грн. - на соціально-економічний розвиток окремих територій, за пропозиціями народних депутатів України.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...