Канада ввела візові санкції проти "ключових державних чиновників" України

Канада ввела візові санкції проти ключових українських чиновників у зв'язку із застосуванням насильства до протестувальників.

Про це ідеться в спільній заяві Міністерства закордонних справ і Міністерства імміграції Канади, передають Українські новини.

"З огляду на жорстоке придушення законного протесту й залякування опозиції, ми вирішили обмежити в'їзд до Канади - з негайним набуттям чинності - для ключових державних діячів, як прямий результат їхніх дій в останні дні", - ідеться в заяві.

Зазначається, що Канада вітає недавні події в Україні із врегулювання кризи, а також буде продовжувати стежити за розвитком подій в Україні й розгляне подальші варіанти, якщо в тому буде потреба.

Нагадаємо, 22 січня США скасували візи для деяких громадян України, у відповідь на дії проти протестуючих у центрі Києва.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...