Путін зняв маски: в Крим от-от офіційно можуть увійти російські війська

Президент Росії Володимир Путін звернувся до Ради Федерації за дозволом про використання збройних сил Росії на території України - в Автономній Республіці Крим.

Про це повідомляє прес-служба Кремля, пише Укрінформ.

"У зв'язку з екстраординарною ситуацією, що склалася в Україні, загрозою життю громадян Російської Федерації, наших співвітчизників, особового складу військового контингенту збройних сил Російської Федерації, що дислокується відповідно до міжнародного договору на території України (Автономна Республіка Крим), на підставі пункту "г" частини 1 статті 102 Конституції Російської Федерації вношу до Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації звернення про використання збройних сил Російської Федерації на території України до нормалізації громадсько-політичної обстановки в цій країні", - йдеться у зверненні російського президента.

Раніше спікер верхньої палати російського парламенту Валентина Матвієнко заявила, що Рада Федерації допускає можливість введення обмеженого контингенту російських військ до Криму "для забезпечення безпеки Чорноморського флоту і росіян, які перебувають там".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...