В Росії лікарі швидкої електрошокером відбивалися від міліції

В арсеналі медиків також виявилася бита, ніж і травматична зброя
В Петербурзі напередодні увечері на півночі міста на Коломяжском проспекті міліція зробила зауваження двом молодим людям, які на вулиці розпивали пиво.Ті відповіли "зухвало", почалася лайка.  Далі почалося затримання, яке переросло в бійку, пише петербурзьке видання "Фонтанка.ру". 
Один з молодих людей ударив співробітників електрошокером. Від електрошокера постраждали дільничний і оперативник місцевого відділу поліції. 
  Затримати їм вдалося тільки одного кривдника. 
У відділку з'ясувалося, що 27-річний молодий чоловік - лікар швидкої допомоги в Пушкіні. Визволяти його з поліції прийшов другий, кому вдалося втекти. З його сумки стирчала бейсбольна бита, яку він застосувати не встиг. Його обеззброїли там же у відділенні. У сумці виявилися ще ніж і травматичну зброю. Молодий чоловік теж працює у швидкій. Йому також 27 років.
 
У зв'язку з інцидентом Слідчий комітет проводить перевірку, після якої може бути порушена кримінальна справа за статтею «Застосування насильства відносно представника влади».
Лікарям загрожує до 5-ти років позбавлення волі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...