В Україні на годування бойового дельфіна виділяється більше коштів, ніж на харчування військовослужбовця - Бірюков

В Україні на годування бойового дельфіна виділяється більше коштів, ніж на харчування військовослужбовця, причому дельфінів вже давно немає. Про це вчора на брифінгу повідомив радник Президента України Юрій Бірюков.

За його словами, законопроект №2551 “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку речового забезпечення військовослужбовців” дозволить Міністерству оборони України самому визначати норми речового забезпечення.

“Зараз в нормах харчового речового забезпечення є валянки, є підкови, є сумки для вівса і у нас щорічно передбачається годування дельфінів і собак. Але якщо ще службові собаки в армії залишилися, то дельфінів у нас немає. При цьому у нас все чітко прописано, навіщо виділяти гроші на годування дельфінів… Причому найжахливіше, що на годування дельфіна виділяється в десятки разів більше грошей, ніж на годування бійця”, – констатував Бірюков.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...