На Яворівщині 23-річний чоловік вчинив самогубство

Сьогодні, 19 червня, 23-річний мешканець одного зі сіл району вчинив самогубство у своєму будинку, повідомляє прес-служба ГУМВС у Львівській області.

 Встановлено, що загиблий проживав разом з 31-річною знайомою у її помешканні з її двома малолітніми дітьми.
 
«Як з’ясували працівники міліції, чоловік з жінкою часто сварилися, інколи він її бив. У той день співмешканці почали суперечку через те, що чоловік прийшов до дому у стані алкогольного сп’яніння. Через декілька годин, вона вийшла на вулицю, а коли повернулася у помешкання, побачила, що чоловік стоїть на колінах у калюжі крові, яка текла з його шиї. Неподалік нього лежав ніж», - повідомив заступник начальника слідчого відділення Яворівського райвідділу міліції майор міліції Володимир Пазюк.
 
За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство.
 
За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...