Жебрівський закликає патріотів разом піднімати Донеччину

«Оголошую мобілізацію патріотів на державну службу в Донецькій обласній адміністрації», — написав сьогодні голова ВЦОА Донецької області Павло Жебрівський сьогодні у Фейсбуці.
 
За його словами, області бракує достатньої кількості професійних патріотичних кадрів для здійснення належного управління. З початком військових дій з регіону почалося вимивання прогресивної, мислячої, компетентної еліти.
 
«За три тижні своєї роботи я стикнувся з неодноразовими проявами саботажу та симпатій терористам. Зрозуміло, що за таких умов сподіватись на швидкі перетворення та відновлення української влади на звільнених територіях не доводиться. А від результатів нашої діяльності тут залежить майбутнє тимчасово окупованих районів, — написав він, —  На сьогодні в адміністрації понад 500 вакансій. Незначна кількість службовців, які залишились вірними українській державі, виконують вражаючий обсяг завдань, щоб підтримувати життєдіяльність області. Але так довго тривати не може.
 
Я звертаюсь до тих донеччан-патріотів, які під тиском зовнішньої агресії були змушені залишити свої домівки, порвати набуті зв’язки, виїхати до інших областей.  Закликаю вас повертатися і разом піднімати Донеччину».
 
«Не можу обіцяти високі зарплати та комфортні умови праці. Навпаки, гарантую, що буде нелегко. Але точно пропоную драйв і можливість виконати свій обов’язок перед українським народом. Готовий максимально сприяти, підтримувати і відкривати перспективи для ефективних менеджерів», — додав він., — Ви маєте відчувати відповідальність за її майбутнє. Потрібно нарешті виходити зі стану сомнамбулічного сну, переступати через власну пригніченість, відкривати не тільки очі, вуха, але й серця для нової України».
 
Запрошення, в першу чергу стосується донеччан, але також підходить для жителів інших областей, які «готові попрацювати спільно з владою над відновленням Донбасу».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...