У Мукачево Правий сектор розстріляв людей у спортивному комплексі та захопив пост ДАІ (ФОТО)

Закарпатське місто Мукачево перетворилось на зону бойових дій: зараз там перестрілка, кидають гранати і горить АЗС.
 
За свідченням очевидців, все почалося з того, що до спортивного комплексу «Антарес» в районі Червоної гори під’їхали джипи з бійцями і символікою "Правого сектору" та встановленими на дахах кулеметами. Вони розстріляли комплекс, за попередніми даними, є загиблі й поранені. Міліція оголосила план перехоплення, проте Правий сектор не складає зброю і кличе підкріплення.
 
Новину повідомляють численні місцеві ЗМІ.
 
За повідомленням очевидців, близько другої дня до спортивного комплексу «Антарес», що знаходиться по вулиці Лермонтова в Мукачево, під’їхало 5 (за іншими даними 7) джипів. Дехто з очевидців стверджує, що на дахах авто були встановлені кулемети, а самі авто, які і пасажири, мали символіку Правого сектору. Пасажири авто розстріляли з кулеметів спортивний комплекс і поїхали. За попередньою інформацією, поранено близько семи осіб та двоє застрелено.
 
Спортивний комплекс належить народному депутату Михайлу Ланьо. Люди нардепа, як повідомляють окремі місцеві ЗМІ, відкрили вогонь у відповідь по бійцях Правого сектору. Зчинилася перестрілка.
 
Наразі перестрілка триває, проте вона змістилася в район Червоної гори і в ній тепер беруть участь правоохоронці, які виїхали на повідомлення про інцидент, оголошено план перехоплення. Тим часом Правий сектор захопив пост ДАІ при в’їзді в Мукачево і застосовуючи стрілецьку зброю, заблокував проїзд в місто загонам міліції. Мукачівські та закарпатські ЗМІ повідомляють, що бійці Правого сектору кличуть на підмогу побратимів зі Львова і не збираються складати зброю.  
 
Жителі Мукачево стверджують, що чути не тільки постріли, а й вибухи гранат. Також повідомляють, що загорілася АЗС, яка знаходиться в тому районі. 
 
 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...