Увесь «Правий сектор» піднявся по бойовій тривозі у зв’язку зі стріляниною в Мукачево

У «Правому секторі» підтверджують свою участь у стрілянині у закарпатському місті Мукачево. Проте у конфлікті та спробі фізичної розправи над бійцями «ПС» звинувачують «бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо». В перестрілці загинуло двоє бійців «ПС», підрозділ, який брав участь в бойовому протистоянні в Мукачево, відступив у гори. Тим часом увесь «військово-політичних рух «ПС» піднято по бойовій тривозі.
 
Про це йдеться в публічному зверненні «Правого сектору» до українського народу. 
 
«Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука», - йдеться у зверненні «ПС» до народу.
 
Окрім того, у зверненні повідомляється про останні дані з місця події. В перестрілці у Мукачево вбито двох бійців «ПС», четверо – важко поранено (при цьому двоє – у важкому стані). Підрозділ «ПС», прихопивши поранених і вбитих, з боєм вирвався з оточення, і відступив у гори. Тим часом, за даними, якими володіють добровольці, спецназ піднятий по бойовій тривозі і буде направлений для знищення бійців у горах.
 
«Увесь військово-політичний рух «Правий сектор» піднято по бойовій тривозі. Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час. Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами. Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах», - закликають у «Правому секторі». 
 
 
Нагадаємо, закарпатське місто Мукачево перетворилось на зону бойових дій: зараз там перестрілка, кидають гранати і горить АЗС. За свідченням очевидців, все почалося з того, що до спортивного комплексу «Антарес» в районі Червоної гори під’їхали джипи з бійцями і символікою «Правого сектору» та встановленими на дахах кулеметами. Вони розстріляли комплекс, за попередніми даними, є загиблі й поранені. Міліція оголосила план перехоплення, проте «Правий сектор» не складає зброю і кличе підкріплення.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...