В Мукачево терміново відправили спецпідрозділ МВС

Загін спеціального призначення з боротьби з тероризмом Національної гвардії МВС України «Омега» піднято по бойовій тривозі. Силовиків кинули проти людей, які назвалися бійцями «Правого сектору» та влаштували криваву бійню в Мукачево.  
 
«Увага! З Яворівського полігону відправили «Омегу» на зачистку Правого сектору!», - написав у соцмережі волонтер Річард Горда.
 
Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам роззброїти та затримати злочинців, які здійснили стрілянину в Мукачево та вбили мирних мешканців.
 
Раніше повідомлялося, що в Мукачевому триває спецоперація з блокування, роззброєння та затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт. Наразі угрупування оточено та бандитам запропоновано здатися. У разі відмови правоохоронці обіцяють застосувати силу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...