Ситуація в Мукачево це реакція на спробу Президента розпочати війну з контрабандою, - Георгій Тука

За словами Георгія Туки, події в Мукачево - це реакція на спробу Президента розпочати війну з контрабандою. 

"Я абсолютно переконаний, що почалися ці події в Мукачево через те. що Президент публічно оголосив війну контрабанді. А Закарпаття протягом 20 років було одним з лідерів по потоках контрабанди. Я недаремно так кажу, я очікую таку саму реакцію і в Одесі, бо мова взагалі йде про сотні мільйонів доларів, а можливо і мільярдів". 

Про це у програмі "Експертна тема" на "5 каналі" заявив волонтер, голова ГО "Народний тил" Георгій Тука.

Те, що на протязі багатьох років, не один рік, не два і не п’ять, відбувалося на Закарпатті, відомо всій країні. Чому до цієї пори заплющували на це очі - це питання до керівництва МВС. Те, що трапилося там зараз, наскільки я розумію ситуацію, люди Правого Сектора перекрили один з каналів контрабанди, якими безпосередньо опікується пан Ланьо. І знову-таки не перший рік. Ним створено угруповання, до складу якого входять відверті кримінальні елементи, білі комірці - це місцеві політики - і обласне керівництво МВС. Коли люди з Правого Сектора спробували перекрити канал контрабанди, їм була запропонована зустріч для так званих перемовин саме в тому спортивному комплексі, звідки почались ці події. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...