Найбільше європейців дратують російські туристи

Понад 42% мешканців Європи не терплять підлеглих Путіна. На другому і третьому місцях - німці та британці відповідно.
Москаль він і в Європі москаль (фото tsn.ua)
Москаль він і в Європі москаль (фото tsn.ua)

Згідно із дослідженням, проведеним популярним сайтом про подорожі Zoover, 42% європейців назвали туристів із Росії такими, що викликають найбільше роздратування.

В опитуванні взяли участь 12 тисяч європейців із 20 країн, у яких Zoover має свої сайти, повідомляє korrespondent.net.

Європейці назвали росіян галасливими, грубими, невихованими та непривітними. Європейці передовсім нарікають на поведінку росіян, які не дотримуються черги.

"Ми зупинилися в одному із найкращих готелів Туреччини. Але ми туди ніколи не повернемося саме через росіян. Ніколи в житті мені не доводилося стикатися із такими грубими людьми",- цитує одного зі своїх дописувачів Zoover. Таких і подібних відгуків про "сусідство" із росіянами на відпочинку багато.

У дослідженні також поінформавано про країни і місця, де найчастіше можна зустрітися з російськими туристами. Це - Туреччина, Єгипет, Іспанія, а також Греція, Кіпр та Туніс.

Із великим відривом від росіян за рівнем несприйняття ідуть німці (17%) та британці (13%). Неприємних німців можна зустріти у Туреччині та на Майорці, а невихованих британців - також на Майорці та іспанському Коста дель Соль.

Цікаво, що британці не подобаються навіть самі собі. Вони також назвали своїх співвітчизників на третьому місці серед тих, хто їх найбільше дратує на відпочинку. Перед так само ведуть росіяни, які дратують 38% британців, а на другому місці також німці (25%).

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...