У Канаді знешкодили банду, яка сексуально експлуатувала українських дітей

У Канаді накрили велике міжнародне угрупування з виготовлення та продажу дитячого порно.
фото happy-giraffe.ru
фото happy-giraffe.ru

Серед жертв опинилися й українські діти, а серед злочинців - також один громадянин України, повідомляє ТСН.

Заарештованих три з половиною сотні, масштабна операція тривала кілька років у 50-ти країнах світу. Правоохоронці заявили, що, затримавши злочинців, врятували чотири сотні дітей, зокрема, і з України.

Перших підозрюваних заарештували ще три роки тому. Загалом за цей час затримали 341 людину.

Фірма з назвою "Азов філмс" була зареєстрована у Канаді, продавала DVD-диски й вела онлайн-трансляції відео з голими хлопчиками у 94-и країни світу.

Всі актори дитячого порно були неповнолітніми, наймолодшому з них - ледве виповнилося п'ять років. Знімали відео переважно у Східній Європі.

Режисером багатьох фільмів для дорослих був і українець - кандидат наук, краєзнавець, батько двох дітей. Його заарештували в Криму два роки тому. У його будинку знайшли сотні дисків із дитячим порно. Чоловіка вже засудили на п'ять років ув'язнення.

За даними канадських правоохоронців, у міжнародній банді працювали люди різних професій - поліцейські, медики, вчителі, релігійні лідери, усиновлювачі та десятки дитячих волонтерів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...