Опозиція обіцяє оперативну реакцію на здачу Януковичем суверенітету України і збирає на завтра четверте віче

Активісти Майдану збираються вийти на акцію протесту проти можливого підписання Віктором Януковичем угод з Володимиром Путіним.
(фото liga.net)
(фото liga.net)

Опозиція призначила на завтрашній вівторок, 17 грудня, четверте Народне віче на Майдані.

Про це йдеться в резолюції, яку протестувальники прийняли на вчорашньому мітингу, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"На 18-00 17 грудня - дату можливого підписання угоди - Майдан постановляє зібрати чергове Народне віче, щоб сотні тисяч людей однією лише своєю присутністю застерігали Януковича від акту державної зради. А у випадку, якщо він проігнорує наше попередження - могли прийняти оперативні рішення на захист суверенітету України і самого права на її існування як незалежної держави", - йдеться в резолюції.

Вчорашнє віче на Майдані зібрало сотні тисяч прихильників євроінтеграції. Масові акції протесту проти зриву підписання асоціації з ЄС і дій силовиків до цього пройшли 1 і 8 грудня.

17 грудня Янукович планує відправитися з офіційним візитом до Москви для зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, в ході якої планується підписання низки двосторонніх угод.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...