Панеттьєрі викаблучувалася каблучкою від Кличка за 700 тисяч доларів з удавом на шиї (ВІДЕО)

24-річна американська актриса Хайден Панеттьєрі і 37-річний український боксер Володимир Кличко офіційно заручені. Днями голлівудська зірка похвалилася розкішним перснем на безіменному пальці лівої руки, повідомляє kp.ua.

Наречена Кличка з'явилася в ефірі одного із ранкових американських телешоу і у відповідь на розпитування ведучих щодо яскравої прикраси на пальці заявила: "Моя каблучка свідчить сама за себе. Я заручена".

За свідченнями близьких друзів інтернаціональної пари, пропозицію руки і серця Володя зробив дівчині ще в квітні, а весілля мало відбутися влітку. Проте з датою пара досі не визначилася через насичене спортивне життя Кличка-молодшого.

Ювелір з Голлівуду Кріс Капрі розповів журналістам, що подарований українцем перстень складається з комбінованого золота - рожевого і білого, а діамант на ньому - смарагдового огранювання, що свідчить про його високу якість. Ювеліри стверджують, що дорогоцінний камінець важить 6 каратів, а його діаметр приблизно 12 міліметрів. Ціни на такі прикраси розпочинаються із 500 тисяч доларів. Але ексклюзивний виріб на замовлення коштує не менше 700 тисяч доларів.

Володимир і Хайден познайомилися у 2009-му році. Наступного року пара почала зустрічатися, але в 2011-му розлучилася через "стосунки на відстані". У січні 2013-го стало відомо, що американська акторка й український боксер відновили стосунки.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.