Більше половини українців хочуть отримати на Новий рік в поодарунок гаджет - дослідження

У переддень новорічних свят мережа магазинів гаджетів і аксесуарів "Цитрус" провела всеукраїнське дослідження уподобань українських користувачів у сфері новорічних подарунків.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

Дослідження проходило у два етапи. Спочатку респондентам було запропоновано відповісти на запитання, який подарунок вони хотіли б отримати на Новий рік, повідомляє korrespondent.net.

ТОП-5 найбільш очікуваних подарунків на Новий Рік:

Більше 60% опитаних відповіли, що на Новий рік вони хотіли б отримати в подарунок гаджет (1 місце). 21% опитаних хотіли б, щоб їм подарували подорож (2 місце).

6 % українців із задоволенням отримали б у подарунок абонемент у спортивний клуб (3 місце). Цікаво, що якщо раніше найкращими друзями дівчат були діаманти, то сьогодні отримати на Новий Рік ювелірну прикрасу захотіло всього 5% опитаних (4 місце). Також, незважаючи на стереотипи, отримати в подарунок шубу хоче менш 4% респондентів (5 місце).

З варіантів, які набрали меншу кількість голосів, залишилися: побутова техніка, подарунковий сертифікат на одяг, ексклюзивні домашні тварини, парфумерія, дорога косметика, сертифікат на взуття або сумки і т.д.

Дослідження проводилося в роздрібних магазинах мережі "Цитрус", на сайті мережі, а також на сторінці в соціальній мережі ВКонтакте. Всього в опитуваннях взяло участь більше 4 000 осіб з усієї України.

Раніше компанія Microsoft склала аналогічний рейтинг найбажаніших подарунків на основі опитування жителів Європи.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...