У Врадіївці затримати журналістів

Журналістів каналу TBi, знімальну групу каналу «1+1» та фотокореспондента LB.ua, які робили матеріал у Врадіївці Миколаївської області, звинуватили у вторгненні на приватну територію. Їх доправили до райвідділку міліції та оголосили, що проти них буде порушено кримінальну або ж адміністративну справу.

Справа в тому, що журналісти спробували поспілкуватися з дружиною колишнього начальника місцевого відділення міліції Віталія Синицького в будинку, де мешкає його родина. За даними LB.ua, господиня будинку відмовилася давати коментар. Після цього журналісти зайшли до сусідів, щоб поспілкуватися. Однак, через 10 хвилин під'їхала міліцейська машина з правоохоронцями у бронежилетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селяни штурмують райвідділ на Миколаївщині. Оновлюється.

Вони повідомили, що їм надійшло повідомлення, що на територію будинку проникли зловмисники. Дзвінок нібито надійшов від сусіда. Проте ТВі повідомляє, що правоохоронців викликала дружина відстороненого екс-начальника райвідділку. 

За інформацією прес-служби ТВі на хвіртці садиби не було дзвінка, хвіртка була відчинена, тому журналіст і оператор зайшли на подвір'я, намагаючись покликати мешканців житла. Проте через короткий проміжок часу на подвір'ї з'явилася оперативна група міліції у складі 8 осіб  правоохоронців.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.