У Києві підприємці штурмували райвідділ. Врадіївка-2?

Співробітники ринку "Шлях" почали штурмувати Святошинський райвідділок міліції. Люди підняли бунт через те, що один із міліціонерів райвідділку вдарив кулаком дівчину на ринку, через те що вона попросила його говорити українською мовою.

Ввечері під райвідділком зібралося понад 300 осіб. Вони хотіли написати заяви про скоєння правоохоронцем злочину, однак в середину нікого не впустили, окрім кількох народних депутатів від опозиційних партій.

Тоді частина  підприємців почали вимагати вимагали їм видати злочинця в погонах. Між людьми і міліцією виникла бійка в ході якої було повалено паркан. Міліція застосувала сльозогінний газ. З обох боків є травмовані. Після сутички протестуючі не розходились, а скандували "Врадіївка", посилаючись на події на Миколаївщині, коли люди спалили міліцейську частину.

 

 

Тим часом, побита дівчина звернулася до лікарів. Згідно з повідомленням лідера КУПРу Сергія Мельниченка, у неї була підозра на ушкодження нирки, можливий також перелом ребра. Пізніше постраждала поїхала з лікарні в прокуратуру.

Водночас, у МВС вже заявили, що дівчина сама напоролась на кулак міліціонера.

Amnesty International закликає владу України створити незалежну систему для розслідування міліцейських злочинів, інакше все більше людей наважуватимуться на самосуд.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...