Запоріжжя, Харків і Донецьк пікетували на підтримку мешканців Врадіївки

В Запоріжжі біля стін обласної державної адміністрації пройшов пікет на підтримку мешканців Врадіївки. Також дві акції солідарності з жителями Врадіївки пройшли в Харкові. Сьогодні до мережі протестів приєднався Донецьк.

У Донецьку місцеві блогери та громадянські активісти пікетували обласне управління МВС на знак солідарності з жителями Врадіївки, передає ZN.UA.

На мітинг, організований через соціальні мережі, зібралося близько 50 учасників.

Присутні нагадали про те, що і в Донецькій області працівники міліції неодноразово скоювали злочини, і не всі винні були покарані за свої правопорушення.

Крім того, учасники пікету зажадали відставки міністра МВС Віталія Захарченка, його заступника Віктора Дубовика (останній раніше очолював саме донецьку міліцію) й начальника ГУМВС України в Донецькій області Романа Романова.

"Ми вважаємо, що ці панове після того, що сталося не мають морального права обіймати свої посади", - заявив один з організаторів акції, блогер Денис Казанський.

У свою чергу, керівник прес-служби обласної міліції Ігор Дьомін зазначив, що донецькі правоохоронці засуджують дії своїх Врадіївський колег, і борються з незаконними діями своїх співробітників. Зокрема, в цьому році з внутрішніх органів у Донецькій області за різні порушення звільнили 16 міліціонерів.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.